Meripelastusseura
Pyhäjärven järvipelastajat Ry

Säkylän Pyhäjärvi ja lähivesistöt

 
 
Puhelinnumerot

Sisävesillä yleinen hätänumero hätätilanteissa:

112


Kiireettömät tehtävät Trossi-palvelunumeroon (1.5. - 31.10.):

0800 30 22 30

Muina aikoina suoraan Pyhäjärven Järvipelastajien päivystäjän numeroon:

044 016 7925


Tule mukaan!

Kimmo ja Anne-Mari

Ota yhteyttä meihin, jos olet:

  • kiinnostunut järvipelastustoiminnasta,
  • haluat mukaan aktiivijäseneksi tai
  • haluat mukaan tukijaksi

Henkilöjäsenyys

Liittymällä jäseneksi tuet vapaaehtoista toimintaamme veneilyturvallisuuden edistämiseksi ja hyvien merimiestaitojen ylläpitämiseksi. Jäsenyys ei sido Sinua mihinkään, mutta voit halutessasi lähteä mukaan aktiiviseen toimintaan muiden vesilläliikkujien hyväksi. Järjestämme jäsenillemme yhdessä muiden vapaaehtoisjärjestöjen ja viranomaisten kanssa monipuolista merenkulkuun ja meriturvallisuuteen liittyvää koulutusta: ensiapu, palonsammutus, etsinnät, navigointi, veneen käsittely ja veneilyelektroniikka tulevat tutuiksi näillä kursseilla. Tutustut lisäksi moniin kokeneisiin veneilijöihin, joita yhdistää pyyteetön auttamisen halu ja tarve toimia kaikkien vesilläliikkujien hyväksi. Jäsenemme saavat meripelastusseuran Meripelastaja-lehden.

Täytä jäsenhakemus »

Yhteisöjäsenyys

Vaikka vapaaehtoiset tekevät työtään korvauksetta, vaatii pelastusalusten ja varusteiden ylläpito sekä miehistönkoulutus jatkuvaa rahoitusta. Yhteisöjen ja yritysten tuki onkin toimintamme jatkumisen edellytys. Yhteisöjäsenenä saat säännöllisesti ilmestyvän Meripelastaja lehden sekä joka vuosi Kipparikirjan jonka toivomme sijoitettavan näkyvälle paikalle toimitiloissanne.

Täytä jäsenhakemus »

Trossi-jäsenyys

Yllättävä konevika tai pohjakosketus vesillä voi tulla kalliiksi. Silloin kun ihmishenkiä ei ole vaarassa, veneen hinauskustannukset voivat nousta hyvin korkeiksi vakuutuksista huolimatta. Trossi-jäsenenä veneesi saa Suomen Meripelastusseuran jäsenyhdistyksiltä maksutta apua venematkasi keskeytyessä. Keskeutyksen syy pyritään korjaamaan paikan päällä tai veneesi hinataan lähimpään satamaan ja Sinulle etsitään rannassa korjaaja. Jos tarve vaatii, autamme Sinua järjestämään veneellesi väliaikaisen säilytyspaikan. Saman avun saat Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.
Lisätietoa Trossi-turvasta Meripelastuksen sivulta

Täytä jäsenhakemus »